Durante o xantar, a nosa carta caracterízase por pratos elaborados e sustanciosos, ideais para gozar da auténtica cociña galega. Un dos nosos pratos estrela é o polbo á galega, un clásico que nunca pasa de moda. Preparado con polbo fresco e tenro, servido con aceite de oliva, pemento e sal groso, é o prato perfecto para saborear a esencia de Galicia.
Na nosa pulpería, temos unha carta de viños pensada para todos os gustos, cunha selección non só de Galicia e da provincia de Ourense, senón que tamén inclúe viños de todo o mundo. Dende os frescos e afroitados brancos da DO Rías Baixas ou o Ribeiro, ata os intensos tintos da DO Valdeorras ou os viños máis complexos e saborosos doutras rexións internacionais como Francia, Italia, Arxentina ou España.
Para a noite, ofrecemos unha proposta máis lixeira, pero igualmente deliciosa. Se prefires unha comida máis tranquila e lixeira, a nosa carta inclúe pratos frescos como ensaladas galegas, tapas variadas, mariscos ou pementos de Padrón. Tamén podes optar por opcións sinxelas e sabrosas, como as nosas croquetas caseiras ou un exquisito arroz con bogavante.